The Swirl's
is back

  • Brand: SWIRL’S ICE CREAM
  • Project: Tasty Swirl’s Sweater
  • Media: Social campagne
  • Opdracht: Maak de consument hongerig naar de Tasty Swirl’s Sweater.
swirl

Tasty Swirl's sweater

Om de herintroductie van Swirl in Nederland kracht bij te zetten werd een uniek premium ontwikkeld. Een trendy sweater die er ook nog ‘ns erg lekker uitziet. Met de vijf populairste smaken van Swirl als inspiratie voor het design: Aardbei, Kiwi, Ananas, Smarties en Brownie.

Shoq was verantwoordelijk voor de complete activatie. We ontwikkelden de sweater en produceerden een social campagne die vijf weken zou lopen. Met een heldere boodschap: koop een Swirl ijsje en maak kans op een Tasty Swirl’s Sweater.

swirl
swirl
swirl

Social campagne

De campagne bestond uit korte dynamische filmpjes. Met de teasende filmpjes trokken we de aandacht van de doelgroep op hun eigen Facebook tijdlijn. Meer informatie over de actie konden fans vinden op een canvas op Facebook.

In de canvas maakten we bovendien een directe link naar alle Swirl’s stores in de buurt. Zodat fans meteen konden zien waar ze zo’n lekker ijsje konden scoren.

Kortom, een effectieve call to action en een flinke sales boost voor de Swirl’s stores. Wil je meer weten over een canvas op Facebook? 

Kijk dan ‘ns op ons blog