FLORA

  • Brand: FLORA
  • Project: MALIBU
  • Media: TVC + Pre-Rolls + Key Visuals
  • Opdracht: Introduceer Flora Malibu range

FLORA MALIBU

FLORA is het grootste margarine merk in de UK. Met een grote variatie aan plantaardige spreads bieden ze voor ieder wat wils.

In de zomer van 2017 introduceerden ze de nieuwe lijn ‘Malibu’ met diverse smaken van nu: Avocado & Lime, Coconut & Almond and Walnut. Wij zijn gevraagd per smaak een online commercial te maken waarin we zowel de plantaardige identiteit van Flora als de diversiteit van de spreads tonen.

TVC

De commercials beginnen daarom bij de oorsprong van het ingrediënt midden in de natuur, vol groen en weldaad. We zoomen in op één van onze hoofdrolspelers ‘de Avocado’. Vervolgens valt deze van de boom richting een tafel met overheerlijke ingrediënten, gerechten en natuurlijk een pakje Flora boter. Met het idee dat we de natuur gevangen hebben in dit heerlijk product. Deze combinatie van natuur en foodieness zorgt ervoor dat we beide boodschappen goed kunnen overbrengen.

Abri's, Billboards

Door de verschillende smaken te verrijken met sfeer- en smaakvolle gerechten hopen we de veelzijdigheid van het product te tonen. Via TV, online,  instore en OOH uitingen zullen we de consument de nieuwe Flora Malibu range introduceren. Geniet van de smaken Walnut, Coconut en Avocado. Nu verkrijgbaar in de UK en Ierland.

swirl
swirl
swirl