FLORA

  • Brand: FLORA
  • Project: FLORA FINLAND
  • Media: 3 TV-COMMERCIALS
  • Opdracht: Ontwikkel een TVC voor Flora Kookroom

Achtergrond

Flora (UK, Finland) staat vooral bekend om hun margarine maar biedt ook een ruim assortiment kookroom producten aan. In de communicatie staat de natuurlijke afkomst van de plantaardige producten centraal. Flora is ‘Powered by plants’. Inmiddels is de huidige TVC verouderd en er zijn nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment: chorizo, cantharel en curry.

OPDRACHT

Creëer een nieuwe TVC voor Flora Ruoka (kookroom) en twee aparte films voor de nieuwe smaken chorizo en cantharel. Communiceer de nieuwe ‘natuurlijke’ merkpositionering, zorg ervoor dat de film er lekker uitziet en laat zien dat het product makkelijk in gebruik is.

Media

Binnen Shoq zijn we verantwoordelijk voor zowel de strategie, creatie en productie. Deze campagne bestond uit een algemene TVC van 15’’, twee films van 10’’ voor chorizo en cantharel en bijbehorende keyvisuals.

Concept en Communicatie

In de film staat ‘foodieness’ voorop. Close-ups, schenkshots, slomo’s, verse en kleurrijke ingrediënten zorgen ervoor dat de film er lekker uit ziet. We zien in de TVC dat het met Flora kookroom gemakkelijk is om een smakelijk gerecht op tafel te zetten. Voor de smaken chorizo en cantharel hebben we de setting en de gerechten aangepast op de smaak van het product. De boodschap was: Flora Ruoka. The perfect finish for the perfect meal.

swirl