EN / NL

Werkwijze van een digitaal bureau

EEN DIGITALE CAMPAGNE DOOR HET JUISTE DIGITALE BUREAU

Het digitale netwerk heeft de wereld verbonden. Het is dan ook het ideale beginpunt om je, vanuit daar, als merk te verbinden aan je doelgroep. Het is echter ook een hele grote wereld, met een moordende concurrentie. Een intelligente strategie en een creatieve campagne zijn dan ook enorm belangrijk om boven het maaiveld uit te steken. De interesses en emoties van je doelgroep vormen daarbij altijd het uitgangspunt.

Als digitaal bureau weet Shoq Studio als geen ander hoe belangrijk het is om online op te vallen. Op basis van deze interesses en emoties van de doelgroep selecteren we het juiste platform. Vanuit dit platform ontwikkelen we vervolgens content om je doelgroep te inspireren. Deze content verschilt per platform, omdat ieder platform zijn eigen tone-of-voice en aanpak kent. Het ene medium is het andere niet.

DE JUISTE DOORVERTALING VOOR JOUW DIGITALE STRATEGIE

De manier waarop je doelgroep je boodschap consumeert is dan ook totaal anders dan via televisie. Een tv-commercial vertalen naar online content is dan ook niet zo eenvoudig als het lijkt. Digitaal bureau Shoq Studio weet dat – uit ervaring – dat als geen ander. En wij stellen onze klanten dan ook regelmatig de vraag: kies je voor een compleet nieuwe online strategie, ga je voor een doorvertaling van je traditionele media, of wil je een combinatie? Wij sparren graag over het nemen van de juiste beslissing.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VOOR VERTALINGEN NAAR ONLINE

Er bestaan eindeloze varianten om video in jouw online strategie te integreren. Als digitaal bureau zijn wij dan ook groot voorstander om dit hoe dan ook in jouw strategie op te nemen. De vraag is alleen nog; in welke vorm? Onze veelgebruikte video opties voor online zijn bijvoorbeeld pre-rolls, korte viral video’s, banners, brandingvideo’s voor blogs en social media.

WAAROM SHOQ?

Shoq Creative Studio is een digitaal bureau die met een klein team, grote campagnes neer kan zetten. De kracht van Shoq is dat we daardoor snel, efficiënt en zonder gezeur tot een mooi eindresultaat kunnen komen in samenwerking met de klant. We kunnen door ons grote netwerk de juiste personen op een project zetten zodat we zeker weten dat er een mooi resultaat uit rolt. Door continu te blijven monitoren zijn wij bevoegd om zo snel mogelijk te anticiperen en in te spirngen waar nodig. Kortom: Wij zetten ons 100% in en stoppen niet voordat we het juiste eindresultaat geboekt hebben! Dat maakt Shoq uniek.

Klik op de afbeelding om een vergroting van de stappen te zien die wij doorlopen om tot een effectieve online campagne te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *