EN / NL

RECLAME MAKEN MET SHOQ

Shoq bedenkt en produceert creatieve en strategische digitale reclamecampagnes.  Met altijd één helder doel voor ogen: jouw doelgroep inspireren, motiveren en activeren met jouw boodschap. Shoq Studio combineert twee belangrijke schakels die je als bedrijf wilt inschakelen als je online video’s wilt publiceren; een digitaal- en productiebureau met een reclamebureau.

SNEL EN EFFICIENT RECLAME MAKEN

Een veranderende markt vraagt om een andere manier van werken. Een snellere en efficiëntere manier van online reclame maken is dan ook gewenst. Hoe? Door het beste van een digitaal reclamebureau en een productiebedrijf met elkaar te combineren. Door beide expertises onder één dak te houden, voorkom je dat “the idea got lost in translation” tussen twee externe partijen. Door de combinatie van beide in één bedrijf te hebben, houden wij de lijnen kort en de moeite zo efficient mogelijk.

MEER INPACT MET MINDER MOEITE

De impact van het maken van reclame moet zo groot mogelijk zijn. Daarom houdt Shoq de rest zo klein mogelijk.
Voor elk project stellen we een nieuw team samen. 
Wij willen namelijk the best men for the job. En niet – zoals bij de meeste reclamebureaus – roeien met de riemen die we hebben. Ieder project krijgt de aandacht die het verdient en wordt van A tot Z met enthousiasme aangevlogen.

DE VOORDELEN VAN EEN GROOT NETWERK

We hebben een gigantisch netwerk om ons heen verzameld. Dankzij dat netwerk is elk team dat wij samenstellen professioneel, snel, flexibel en efficiënt. En kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Bij elk project kunnen we dat team zo groot of zo klein maken als nodig is. Waardoor wij het maximale uit jouw campagne kunnen halen. 

PAKKENDE RECLAME MAKEN MET SHOQ

Door onze kwaliteiten en passie te combineren, zal er altijd een campagne uitrollen die perfect aansluit op jouw wensen. Door vooraf het concept en doel duidelijk te stellen, werken wij gedurende het project naar een passend eindresultaat toe. Vooraf wordt er vastgesteld wat het doel van de campagne is; online? TV? Hierop wordt de campagne afgestemd. Aan het einde van de rit zijn beide partijen blij: beiden hebben een campagne om trots op te zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Reply to “RECLAME MAKEN MET SHOQ”

reacties1