EN / NL

INHAKEN MET ONLINE VIDEO’S

INHAKEN MET ONLINE VIDEOCONTENT

Ieder jaar kent zijn speciale, feestelijke en belangrijke dagen. Soms valt er iets te vieren, soms staan we ergens bij stil. Voor het bedrijfsleven is zo’n dag vaak een goed excuus voor een extra vrije dag. Maar het is ook een goede stimulans voor de economie…

Als bedrijf of merk kun je inhaken en meeliften op het succes van zo’n dag. 

Waarom zou je hier niet je (commercieel) voordeel mee doen?!

Laat je betrokkenheid bij zo’n dag zien door iets met de gelegenheid te doen. Bedenk hoe je kunt laten zien dat je de emotie die bij de mens speelt op zo’n dag begrijpt. Bedenk een leuk initiatief: hoe kun jij als merk/bedrijf deze emotie verzachten of juist versterken. Naast de ‘standaard’ inhaakmomenten kun je als bedrijf ook inhaken op de actualiteit die het land bezig houdt. Denk aan trouwerijen van celebs of royals, succesvolle films, politiek, sportprestaties etc.. Zo laat je als merk niet alleen zien dat je betrokken bent bij de maatschappij, maar toon je ook dat je continu geïnteresseerd in je doelgroep bent.

Hoe kun je hier (commercieel) voordeel mee doen?

Leg dit inhaken vast op beeld en/of tekst. Een social media post is een manier om dit te doen. Alleen is dit in de online crowd vaak niet meer genoeg. Bedrijven willen meer opvallen en hun doelgroep meer bieden, meer entertainen. Een videocampagne is de uitkomst: creëer online videocontent over de speciale gebeurtenis en jouw bedachte initiatief. Bij zo’n ‘inhaakvideo’ is de snelheid van produceren van groot belang. Zeker omdat het om een actualiteit gaat die vluchtig is. Daarom moet je met een partij werken die het concept snel bedenkt zodat je geen mosterd-na-de-maaltijd-productie krijgt. Wanneer het allemaal is gelukt en de inhaakvideo via een seeding traject in the online crowd wordt verspreid is de kans groot dat jouw merk iets bijdraagt aan een belangrijke gebeurtenis en positief met deze gebeurtenis geassocieerd zal worden. Het gevolg: je bereikt jouw doelgroep doeltreffend waardoor ze naar jou toe komt in plaats van jij naar haar gaat.

Ter inspiratie: onderstaande online video is een voorbeeld van een inhaakvideo van Heineken op Valentijnsdag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Replies to “INHAKEN MET ONLINE VIDEO’S”

 1. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0
  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
  Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
  You read this – it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

 2. Absolutely NEW update of SEO/SMM package “XRumer 16.0 + XEvil 3.0”:
  captcha solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
  Good luck 😉

  P.S. XEvil 4.0. break ReCaptcha2 too !

reacties«12