EN / NL

ANIMATIEFILM LATEN MAKEN

ANIMATIEFILM LATEN MAKEN: CREËER JE EIGEN WERELD!

Bedrijfsinformatie kan erg technisch zijn. Of veel jargon bevatten. Dan schieten woorden vaak te kort om de informatie helder en aantrekkelijk over te brengen.

Het is een communicatieprobleem waar veel organisaties meezitten. Je hebt meer nodig dan tekst. Een animatie biedt de uitkomst!

Een animatiefilm maakt jouw taaie bedrijfsinformatie begrijpelijk

Een animatie is superieur geschreven tekst. In een animatiefilm komen beeld, geluid, tekst,context en voice-over bij elkaar. Je hebt veel meer tools tot je beschikking om je moeilijke bedrijfsverhaal te vertellen. Door een animatie te laten maken van jouw moeilijke verhaal, zal je doelgroep je complexe bedrijfsverhaal wél begrijpen.

Een animatiefilm maakt jouw taaie bedrijfsinformatie aantrekkelijk en levendig

Een animatiefilm vertelt een verhaal. En wij mensen zijn dol op verhalen. We luisteren of kijken liever naar verhalen dan dat we ze moeten lezen. Omdat dat ons minder moeite kost. Helemaal wanneer de informatie taaie kost is. Dan hebben woorden wat extra’s nodig. Die extraatjes kunnen beelden zijn, muziek of een voice-over zijn. Die samen het verhaal vormen. En het verhaal levendig en aantrekkelijk maken. Daardoor worden saaie en complexe verhalen sneller geaccepteerd. Dit vergroot het bereik van je bedrijfsinformatie.

Het leuke is.. je kunt volledig je eigen wereld creëren

Een animatie kun je in elke stijl laten maken. Je bent niet gebonden aan de realiteit. Je kunt jouw animatie dus volledig laten maken zodat deze past bij de huisstijl en de waarden van je bedrijf. Een animatie bestaat namelijk niet uit één vast format. Het is ook geen tekenfilm. Een animatiefilm is een verzameling van verschillende technieken. Een visueel samengestelde omgeving die we zo kunnen maken zoals jij dat wilt. Er zijn verschillende stijlen mogelijk: lijntekeningen, cartoon, een technische of infographic stijl. We adviseren je graag hoe je jouw bedrijfsinfo in een verhalende vorm kunt gieten en welke stijl daar het beste bij past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Reply to “ANIMATIEFILM LATEN MAKEN”

reacties1