Een nieuw product of een nieuwe dienst? Dan wil je natuurlijk dat dit in korte tijd een succes wordt. Wij ook! 

Natuurlijk is het snel creëren van awareness belangrijk. Maar je promo is pas echt een klapper als je geloofwaardig overkomt op je doelgroep. Maar ja.. hoe maak je een geloofwaardige promotiefilm? Door het vertrouwen van je doelgroep te winnen. En ze te overtuigen dat jouw product/dienst daadwerkelijk beter is dan die van de concurrent. Zonder poespas. Maar wel met eerlijke beloften die je kunt waar maken.

Je promotiefilm laten maken door Shoq Creative Studio

Ons uitgangspunt is tweeledig: tijdens de creatie houden we zowel rekening met jouw doel als de interesses en wens van je doelgroep. Of het nu een B2B/B2C product of dienst is die leads en sales moet genereren, een evenement dat gepromoot moet worden. Bij ons staat het altijd juist ‘on spot’ in de promotionele spotlights.

Checklist promotiefilm laten maken

Bij Shoq Creative Studio hebben we hiervoor een checklist ontwikkeld. Een checklist om samen een klapper van een promotiefilm te maken! Zonder poespas of onzin. Maar met echte beloftes.

  • Ik ken mijn concurrenten
  • Ik ken mijn merkwaarden/ DNA
  • Ik weet waardoor ik onderscheidend ben.
  • Ik heb geloofwaardige USP’s
  • Ik ken mijn doelgroep
  • Ik weet mijn targets
  • Ik heb de juiste creatie/productie partner gevonden
  • Ik heb een mediaplan

'Juist On Spot!'

BEL ONS